видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Basso Moesano
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Bellinzonese
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Locarnese
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Luganese
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Mendrisiotto
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Poschiavo
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Riviera
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Verzasca
До 07.07.2020 02:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 60 - 80 km/h
- Main wind direction north 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA