видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Aarau-Lenzburg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Aigle - Leysin
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Ajoie
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Alta Valmaggia
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Alto Moesano
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Amriswil
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Appenzell
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Arolla
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Basel
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Basse-GruyÞre
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Basso Moesano
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Bellinzonese
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Berne-Sense
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Bex - Villars
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Bienne - NeuchÔtel
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Bivio-Avers
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Blenio
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Bregaglia
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Brienz-Interlaken
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Broye
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Burgdorf-Limpachtal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Conthey - Fully
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
DelÚmont - Bellelay
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Effretikon
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Einsiedeln-Wõgital
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Emmen-Hochdorf
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Entlebuch
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Erstfeld-Engelberg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Estavayer - Cudrefin
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Flüelen-Unterschächen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Franches-Montagnes
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Fribourg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Frick-Leibstadt
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Frutigen-Kiental
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Fürstenland
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
GenÞve
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Gersau-Engelbergertal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Glarus Nord-Mitte
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
GlÔne
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Goldau--geri
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Gros-de-Vaud
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Haut val de Bagnes
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Hulftegg-Untertoggenburg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Huttwil-Willisau
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Jogne - Haute-Gruyere
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Kerenzerberg-Seeztal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
La Chaux-de-Fonds - Le Locle
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Langenthal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Langnau-Eggiwil
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Laufental
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Lausanne - Lavaux
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Leventina
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Liechtenstein
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Limmattal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Linthebene-Gaster
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Locarnese
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Luganese
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Luzern-Alpnach
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Lyss-Grenchen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Marthalen-Stammheim
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Martigny - Verbier
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Mendrisiotto
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Monthey - Val d'Illiez
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Morges - Cossonay
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Moutier - Tavannes
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Muotathal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Murten - Kerzers
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Nidau - Ins
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Niedersimmental
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Nyon - Terre Sainte
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Oberes Baselbiet
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Obersimmental
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Obertoggenburg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Olten-Gösgen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Oron - Haute-Broye
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Pays-d'Enhaut
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Pfungen-Hettlingen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Plaine de l'Orbe
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Poschiavo
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Rheinfelden
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Rheintal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Rheinwald
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Riviera
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Riviera vaudoises
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Saanen-Gsteig
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Saint-Cergue
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
San Moritz
До 28.02.2017 21:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Sarnen-Lungern
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Schaffhausen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Schangnau-Sigriswil
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Sion - Crans-Montana
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Solothurn-Rothrist
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
St. Stephan-Lenk
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
St.Gallen-Rorschach
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Steckborn-Müllheim
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Sumiswald-Worb
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Thal
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Thalwil-Wetzikon
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Thun-Belp
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Turbenthal-Sirnach
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Val d'Entremont - Val Ferret
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Val d'HÚrens
До 01.03.2017 06:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Snowfall with 20-40 cm 
Val de Ruz - Colombier
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Val de Travers
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Vallon de Saint-Imier
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
VallÚe de Joux
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
VallÚe du Trient
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Verzasca
До 01.03.2017 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
Danger of road icing 
Vouvry
До 01.03.2017 00:00 CET
Снег/Мраз (Портокалово)
Snowfall, 40-70 cm 
Wädenswil-Rüti
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Wahlern-Plaffeien
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Werdenberg
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Wohlen-Albis
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Yverdon - Bevaix
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Zofingen-Triengen
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Zug-Knonau
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Zurzach-Bülach
До 01.03.2017 00:00 CET
Ветер (Жолто)
Gale warning, gusts of 70-90 km/h 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA