видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Amriswil
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Appenzell
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Einsiedeln-Wõgital
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Fürstenland
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Glarus Nord-Mitte
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Glarus Süd-Grosstal
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Glarus Süd-Sernftal
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Hulftegg-Untertoggenburg
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Kerenzerberg-Seeztal
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Liechtenstein
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Linthebene-Gaster
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Muotathal
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Obertoggenburg
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Rheintal
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
St.Gallen-Rorschach
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Werdenberg
До 21.05.2019 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 1900 - 2200 m 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA