видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

A Coruña
До 24.05.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Álava
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Asturias
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Ávila
До 24.05.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Badajoz
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 18:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Bizkaia
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Burgos
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 20:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Cáceres
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 18:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Cantabria
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Ciudad Real
До 25.05.2018 12:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 25.05.2018 12:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Gipuzkoa
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Guadalajara
До 25.05.2018 12:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Huelva
До 24.05.2018 13:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Huesca
Jaén
До 24.05.2018 22:59 CET
Дожд (Жолто)
 
La Rioja
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
León
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 18:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Lugo
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Madrid
До 25.05.2018 12:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 24.05.2018 22:59 CET
Ветер (Портокалово)
 
До 25.05.2018 12:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
Navarra
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Ourense
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Palencia
До 24.05.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 18:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Pontevedra
До 24.05.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Salamanca
До 24.05.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 24.05.2018 22:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Segovia
До 24.05.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Soria
До 24.05.2018 20:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Toledo
До 25.05.2018 12:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 24.05.2018 22:59 CET
Ветер (Портокалово)
 
До 25.05.2018 12:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
Valladolid
До 24.05.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Zamora
До 24.05.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Zaragoza
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA