видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Albacete
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Barcelona
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Cádiz
Ciudad Real
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Córdoba
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Cuenca
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
El Hierro
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Fuerteventura
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Girona
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Gran Canaria
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Granada
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Guadalajara
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Huelva
Huesca
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Jaén
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
La Gomera
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
La Palma
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Lanzarote
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Lleida
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Madrid
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Mallorca
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Menorca
Murcia
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Segovia
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Sevilla
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Soria
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Tarragona
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Tenerife
До 23.06.2017 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Teruel
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Toledo
До 23.06.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Valencia
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Zaragoza
До 23.06.2017 18:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA