видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Makedonia
До 22.06.2018 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

East Makedonia
До 22.06.2018 18:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Epirus
До 22.06.2018 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Kriti
До 22.06.2018 18:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

North East Aegean Islands
До 22.06.2018 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Thraki
До 22.06.2018 18:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally Thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές Καταιγίδες 

West Makedonia
До 22.06.2018 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Peloponnisos
До 22.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Sterea
До 22.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA