видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 26.09.2017 20:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
ISOLATED THUNDERSTORMS,ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
Central Makedonia
До 27.09.2017 04:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
LOCALLY THUNDERSTORMS,ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
East Makedonia
До 26.09.2017 18:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 26.09.2017 18:00 CET
Дожд (Портокалово)
 
East Peloponnisos
До 26.09.2017 20:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
ISOLATED THUNDERSTORMS,ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
East Sterea & Evvoia
До 27.09.2017 00:06 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
LOCALLY SEVERE THUNDERSTORMS,ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
Epirus
До 26.09.2017 20:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
ISOLATED THUNDERSTORMS,ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
North East Aegean Islands
До 27.09.2017 04:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
LOCALLY THUNDERSTORMS,ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
Thessalia
До 27.09.2017 04:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
LOCALLY THUNDERSTORMS,ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
Thraki
До 26.09.2017 18:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 26.09.2017 18:00 CET
Дожд (Портокалово)
 
West Makedonia
До 26.09.2017 23:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
LOCALLY THUNDERSTORMS,ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
West Peloponnisos
До 26.09.2017 20:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
ISOLATED THUNDERSTORMS,ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
West Sterea
До 26.09.2017 20:06 CET
Невреме со молњи (Жолто)
ISOLATED THUNDERSTORMS,ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA