видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Meteorological and Hydrological Service of Croatia

Временски предупредувања: Хрватска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Gospic regija
До 20.02.2017 11:00 CET
Mагла (Жолто)
Mjestimice gusta magla! vidljivost<200 m; / Locally dense fog! visibility<200 m; 
Karlovac regija
До 20.02.2017 10:00 CET
Mагла (Жолто)
Mjestimice gusta magla! vidljivost<200 m; / Locally dense fog! visibility<200 m; 
Osijek regija
До 20.02.2017 12:00 CET
Mагла (Жолто)
Mjestimice gusta magla! vidljivost<200 m; / Locally dense fog! visibility<200 m; 
Zagreb regija
До 20.02.2017 10:00 CET
Mагла (Жолто)
Mjestimice gusta magla! vidljivost<200 m; / Locally dense fog! visibility<200 m; 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA