видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alytaus apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Портокалово)
lietuviu:
Labai didelis miškų gaisrų pavojus, daug kur penkta miškų gaisringumo klasė.

english:
Very high risk of forest fires. 

Kauno apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Didelis miškų gaisrų pavojus, daug kur ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
High high risk of forest fires. 

Klaipėdos apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Marijampolės apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Портокалово)
lietuviu:
Didelis arba labai didelis miškų gaisrų pavojus, vietomis penkta miškų gaisringumo klasė.

english:
High or very high risk of forest fires. 

Panevėžio apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Дожд (Жолто)
lietuviu:
Vietomis smarkus lietus.

english:
Locally heavy rain 

До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Šiaulių apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Tauragės apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Telšių apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Utenos apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Дожд (Жолто)
lietuviu:
Vietomis smarkus lietus.

english:
Locally heavy rain 

До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

Vilniaus apskritis
До 24.06.2018 23:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
lietuviu:
Vietomis didelis miškų gaisrų pavojus, ketvirta miškų gaisringumo klasė.

english:
Locally high risk of forest fires. 

До 24.06.2018 23:59 CET
Дожд (Жолто)
lietuviu:
Vietomis smarkus lietus.

english:
Locally heavy rain 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA