видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Kauno apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis rūkas.

english:
At night in some places fog. 

До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Klaipėdos apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį rūkas.

english:
Fog at night 

Panevėžio apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis rūkas.

english:
At night locally fog. 

До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Šiaulių apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis rūkas.

english:
At night locally fog. 

До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Tauragės apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis rūkas.

english:
At night in some places fog. 

Telšių apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis rūkas.

english:
At night in some places fog. 

До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Utenos apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Vilniaus apskritis
До 20.04.2018 23:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
lietuviu:
Naktį dirvos paviršiuje vietomis šalnos 0-3 laipsniai šalčio.

english:
At night locally ground frosts minus 0–3 °C. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA