видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alytaus apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur plikledis.

english:
In the morning ice-road 

Kauno apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur plikledis.

english:
In the morning ice-road 

Klaipėdos apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–20 m/s.

english:
In the morning and at day SW wind gusts 15–20 m/s. 

Marijampolės apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai vietomis 15 m/s.

english:
SW locally in gusts 15 m/s at day. 

Panevėžio apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur plikledis.

english:
In the morning ice-road 

До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai vietomis 15–17 m/s.

english:
SW wind locally in gusts 15-17 m/s at day. 

Šiaulių apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai vietomis 15–17 m/s.

english:
SW wind locally in gusts 15-17 m/s at day. 

Tauragės apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai vietomis 15–17 m/s.

english:
SW wind locally in gusts 15-17 m/s at day. 

Telšių apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–18 m/s.

english:
SW wind gusts at day 15–18 m/s. 

Utenos apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur plikledis.

english:
In the morning ice-road 

До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną pietvakarių vėjo gūsiai vietomis 15 m/s.

english:
SW locally in gusts 15 m/s at day. 

Vilniaus apskritis
До 06.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur plikledis.

english:
In the morning ice-road 

Coasts:
Coast
До 06.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Pietvakrių vėjo gūsiai sieks 15-20 m/s.

english:
SW wind gusts 15–20 m/s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA