видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
MeteoLux

Временски предупредувања: Луксембург

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Luxembourg North
До 19.01.2017 10:00 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
"Temperatures minimales aux alentours de -10 Cà-6 C." "Minimum temperature between -10 C and -6 C." 
Luxembourg South
До 19.01.2017 10:00 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
"Temperatures minimales aux alentours de -10 Cà-6 C." "Minimum temperature between -10 C and -6 C." 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA