видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Latvian Environment,geology and meteorology agency

Временски предупредувања: Латвија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Kurzeme
До 18.06.2019 22:59 CET
Шумски пожари (Жолто)
english:
18.06.2019 in the west regions of Latvia high risk of forest fires remains.

latviešu:
18.06.2019. Latvijas rietumu rajonos mežos saglabāsies augsta ugunsbīstamība. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA