видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 30.03.2017 02:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oeste/noroeste. 
AÇORES - Grupo Ocidental
До 30.03.2017 02:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oeste/noroeste. 
До 29.03.2017 22:59 CET
Ветер (Жолто)
Direcao de oeste/noroeste. 
AÇORES - Grupo Oriental
До 30.03.2017 02:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de oeste. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA