видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

CASTELO BRANCO
До 21.01.2020 12:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento moderado a forte de norte/nordeste, por vezes com rajadas ate 80 km/h, podendo atingir os 110 km/h nas terras altas. 
COIMBRA
До 21.01.2020 12:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento moderado a forte de norte/nordeste, por vezes com rajadas ate 80 km/h, podendo atingir os 110 km/h nas terras altas. 
GUARDA
До 21.01.2020 12:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento moderado a forte de norte/nordeste, por vezes com rajadas ate 80 km/h, podendo atingir os 110 km/h nas terras altas. 
Madeira - Costa Norte
До 21.01.2020 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de norte com 4 a 4,5 metros. 
Madeira - Porto Santo
До 21.01.2020 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
Ondas de norte com 4 a 4,5 metros. 
VISEU
До 21.01.2020 12:59 CET
Ветер (Жолто)
Vento moderado a forte de norte/nordeste, por vezes com rajadas ate 80 km/h, podendo atingir os 110 km/h nas terras altas. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA