видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

BEJA
До 20.08.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
BRAGA
BRAGANÇA
CASTELO BRANCO
До 20.08.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
ÉVORA
До 20.08.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
FARO
До 19.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima e temperatura minima entre os 21 e 23 C. 
GUARDA
До 20.08.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Norte
До 20.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Sul
До 20.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Porto Santo
До 20.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Regiões Montanhosas
До 20.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
PORTALEGRE
До 20.08.2017 20:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SETÚBAL
VILA REAL
VISEU
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA