видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Södra Lapplandsfjällen

Coasts:
North Sea of Bothnia
До 30.01.2021 15:05 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Till måndag kväll, nord eller nordost omkring 15 m/s.

english:
Comment: Until Monday evening, north or northeast about 15 m/s. 

South Sea of Bothnia
До 30.01.2021 16:10 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Till natt mot tisdag, nord eller nordost omkring 15 m/s.

english:
Comment: Until night towards Tuesday, north or northeast about 15 m/s. 

The Quark
До 30.01.2021 15:05 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Till måndag kväll, nord eller nordost omkring 15 m/s.

english:
Comment: Until Monday evening, north or northeast about 15 m/s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA