видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Bay of Bothnia
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Från fredag morgon nordost eller nord 15-20 m/s. Avtagande fredag eftermiddag.

english:
No English description available 

Central Baltic
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Sydväst eller väst 15 m/s. Fredag eftermiddag avtagande.

english:
No English description available 

North Sea of Bothnia
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Nord 17-22 m/s. På eftermiddagen nordväst 14-19 m/s. Fredag kväll avtagande.

english:
No English description available 

Northern Baltic
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Väst eller nordväst, 15-22 m/s. Fredag kväll avtagande.

english:
No English description available 

Sea of Aaland
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Nordväst 15-22 m/s. Fredag eftermiddag avtagande.

english:
No English description available 

Skagerrak
До 26.06.2018 19:05 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
I väster från fredag eftermiddag nordväst ca 15 m/s.

english:
No English description available 

South Sea of Bothnia
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
På svenska sidan nord 15-22 m/s. Fredag middag nordväst 15-20 m/s, då blåsigast på finska sidan. Fredag kväll avtagande.

english:
No English description available 

The Quark
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Nord eller nordost 15-20 m/s. Fredag eftermiddag nordväst och avtagande.

english:
No English description available 

Waters of Gotland
До 27.06.2018 08:20 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Sydväst eller väst 15 m/s. Fredag eftermiddag avtagande.

english:
No English description available 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA