видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Central Makedonia
До 24.06.2018 11:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

East Makedonia
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

East Peloponnisos
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms locally severe

Ελληνικά:
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές 

East Sterea & Evvoia
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Epirus
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Σποραδικές καταιγίδες 

Kriti
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Thessalia
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Thraki
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Makedonia
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Peloponnisos
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms locally severe

Ελληνικά:
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές 

West Sterea
До 24.06.2018 20:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA