видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Makedonia
До 07.12.2019 09:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

До 07.12.2019 09:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Epirus
До 07.12.2019 12:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

До 07.12.2019 12:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Ionion Islands
До 07.12.2019 12:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

До 07.12.2019 12:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Thessalia
До 07.12.2019 06:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

West Makedonia
До 07.12.2019 06:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

West Peloponnisos
До 07.12.2019 08:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

До 07.12.2019 08:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Sterea
До 07.12.2019 12:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Rain at times

Ελληνικά:
Βροχοπτώσεις κατά διαστήματα 

До 07.12.2019 12:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA