видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AVEIRO
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

BEJA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of the maximum temperature.
 

BRAGA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

BRAGANÇA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

CASTELO BRANCO
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

COIMBRA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

ÉVORA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

FARO
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

GUARDA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

LEIRIA
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

LISBOA
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

Madeira - Costa Sul
До 08.07.2020 00:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura, em especial da máxima.

english:
Persistence of high temperature values, especially the maximum.
 

Madeira - Regiões Montanhosas
До 08.07.2020 00:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura, em especial da máxima.

english:
Persistence of high temperature values, especially the maximum.
 

PORTALEGRE
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

PORTO
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

SANTARÉM
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

SETÚBAL
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

VIANA DO CASTELO
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

VILA REAL
До 06.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
português:
Persistência de valores muito elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of very high values of maximum temperature.
 

VISEU
До 07.07.2020 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
português:
Persistência de valores elevados da temperatura máxima.

english:
Persistence of high values of maximum temperature.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA