видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 18.01.2021 00:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Precipitação por vezes FORTE.

english:
Precipitation sometimes STRONG.
 

AÇORES - Grupo Ocidental
До 18.01.2021 15:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de oeste (W).

english:
West (W) waves.
 

AVEIRO
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

BEJA
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

BRAGA
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

CASTELO BRANCO
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

ÉVORA
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

PORTALEGRE
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

SANTARÉM
До 18.01.2021 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
português:
Persistência de valores baixos da temperatura mínima.

english:
Persistence of low values of the minimum temperature.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA