видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Aigle - Leysin
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Bex - Villars
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Conthey - Fully
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Jogne - Haute-Gruyere
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Monthey - Val d'Illiez
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Pays-d'Enhaut
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Riviera vaudoises
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Saanen-Gsteig
До 07.05.2021 17:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 35-55 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Saint-Cergue
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
St. Stephan-Lenk
До 07.05.2021 17:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 35-55 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Val d'Entremont - Val Ferret
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
VallÚe de Joux
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
VallÚe du Trient
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Vouvry
До 07.05.2021 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30 - 50 mm
- Snowfall limit: 1800 - 1400 m (sinking) 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA