видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Makedonia
До 25.10.2020 08:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 25.10.2020 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Temporarily heavy rain

Ελληνικά:
Κατά διαστήματα ισχυρή βροχή 

East Makedonia
До 25.10.2020 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

Epirus
До 25.10.2020 16:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstoms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

Ionion Islands
До 25.10.2020 11:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 25.10.2020 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Temporarily heavy rain

Ελληνικά:
Κατά διαστήματα ισχυρή βροχή 

Thraki
До 25.10.2020 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 25.10.2020 23:59 CET
Дожд (Жолто)
english:
Temporarily heavy rain

Ελληνικά:
Κατά διαστήματα ισχυρή βροχή 

West Makedonia
До 25.10.2020 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 25.10.2020 11:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Temporarily heavy rain

Ελληνικά:
Κατά διαστήματα ισχυρή βροχή 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA