видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Locally severe thunderstorms accompanied by heavy rainfall.

Ελληνικά:
Τοπικά ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από έντονη βροχή. 

Central Makedonia
До 21.11.2019 19:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Locally severe thunderstorms accompanied by heavy rainfall.

Ελληνικά:
Τοπικά ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από έντονη βροχή. 

Dodekanisa Islands
До 22.11.2019 15:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
East Makedonia
До 22.11.2019 15:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
East Peloponnisos
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
severe thunderstorms

Ελληνικά:
ισχυρές καταιγίδες 

East Sterea & Evvoia
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Locally severe thunderstorms accompanied by heavy rainfall.

Ελληνικά:
Locally severe thunderstorms accompanied by heavy rainfall. 

Kriti
До 22.11.2019 11:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
Kyklades
До 22.11.2019 11:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
North East Aegean Islands
До 22.11.2019 15:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
Thessalia
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

Thraki
До 22.11.2019 15:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
West Makedonia
До 21.11.2019 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

West Peloponnisos
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Τοπικά ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από έντονη βροχή.

Ελληνικά:
Locally severe thunderstorms accompanied by heavy rainfall. 

West Sterea
До 21.11.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Locally thunderstorms.

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA