видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Latvian Environment,geology and meteorology agency

Временски предупредувања: Латвија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Central Baltic east
До 23.10.2020 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
23.10.2020 in the morning remains south-west, west wind in gusts up to 15-20 m/s. Wave height 1.5-3.0 m.

latviešu:
23.10.2020. no rīta saglabāsies dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās līdz 15-20 m/s. Viļņu augstums 1.5-3.0 m. 

Gulf of Riga east
До 23.10.2020 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
23.10.2020 in the morning remains south-west, west wind in gusts up to 15-18 m/s. Wave height 1.0-2.0 m.

latviešu:
23.10.2020. no rīta saglabāsies dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās līdz 15-18 m/s. Viļņu augstums 1.0-2.0 m. 

Gulf of Riga south
До 23.10.2020 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
23.10.2020 in the morning remains south-west, west wind in gusts up to 15-18 m/s. Wave height 1.0-2.0 m.

latviešu:
23.10.2020. no rīta saglabāsies dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās līdz 15-18 m/s. Viļņu augstums 1.0-2.0 m. 

Gulf of Riga west
До 23.10.2020 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
23.10.2020 in the morning remains south-west, west wind in gusts up to 15-18 m/s. Wave height 1.0-2.0 m.

latviešu:
23.10.2020. no rīta saglabāsies dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās līdz 15-18 m/s. Viļņu augstums 1.0-2.0 m. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA