видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Црна Гора

повеќе информации:
Hydrometeorological Service of Montenegro

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Adriatic coast
До 19.09.2021 17:55 CET
Дожд (Жолто)
english:
kisa najmanje 20 mm na 12h 
До 18.09.2021 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
grmljavina 
До 18.09.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Wind gusts > 11 m/s (>40km/h or about 6 Beauforts)... . -

Црногорски:
Udari vjetra >11 m/s (>40km/h ili oko 6 Bofora)... . 

Central
До 19.09.2021 17:55 CET
Дожд (Жолто)
english:
kisa najmanje 20 mm na 12h 
До 18.09.2021 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
grmljavina 
Continental and Mountains
До 19.09.2021 17:55 CET
Дожд (Жолто)
english:
kisa najmanje 20 mm na 12h 
До 18.09.2021 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
grmljavina 
До 18.09.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Wind gusts > 11 m/s (>40km/h or about 6 Beauforts). -

Црногорски:
Udari vjetra >11 m/s (>40km/h ili oko 6 Bofora). 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA