видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 19.09.2020 12:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Precipitação por vezes FORTE.

english:
Precipitation sometimes STRONG.
 

AÇORES - Grupo Ocidental
До 19.09.2020 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
português:
Ondas de noroeste (NW).

english:
Northwest waves (NW).
 

До 19.09.2020 06:59 CET
Ветер (Жолто)
português:
Direção de nordeste (NE).

english:
Northeast direction (NE).
 

До 19.09.2020 12:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Precipitação por vezes FORTE.

english:
Precipitation sometimes HEAVY.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA