видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Bulgarian Academy of Sciences

Временски предупредувања: Бугарија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Gabrovo
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Lovech
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Montana
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Pazardjik
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Pleven
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Plovdiv
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Razgrad
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Ruse
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Shumen
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Silistra
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Targovishte
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Veliko Tarnova
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Vidin
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Vraca
До 18.05.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
Ще духа силен вятър от запад-северозапад, с пориви 22-24 m/s. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA