видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Monthey - Val d'Illiez
До 18.05.2021 03:30 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 25-35 mm
- Snowfall limit: 1400 - 1600 m 
Val d'Entremont - Val Ferret
До 18.05.2021 03:30 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 25-35 mm
- Snowfall limit: 1400 - 1600 m 
VallÚe du Trient
До 18.05.2021 03:30 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 25-35 mm
- Snowfall limit: 1400 - 1600 m 
Vouvry
До 18.05.2021 03:30 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 25-35 mm
- Snowfall limit: 1400 - 1600 m 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA